Skip to main content

Αφιερωμένο στο Φεστιβάλ Καννών το πρόγραμμα του TV5MONDE τον Μάιο

Ειδικό αφιέρωμα στις βραβευμένες κινηματογραφικές ταινίες του Φεστιβάλ Καννών παρουσιάζει το γαλλικό κανάλι TV5MONDE τον Μάιο.

Ειδικό αφιέρωμα στις βραβευμένες κινηματογραφικές ταινίες του Φεστιβάλ Καννών παρουσιάζει το γαλλικό κινηματογραφικό κανάλι TV5MONDE τον Μάιο.

Ανακαλύψτε το παρασκήνιο του πιο εκλεκτού κινηματογραφικού φεστιβάλ της Γαλλίας, μέσω του ντοκιμαντέρ “Στα παρασκήνια του Φεστιβάλ Καννών”. Ακολουθείστε πέντε προσωπικότητες από τον κόσμο της 7ης Τέχνης, για τις οποίες αυτό το ραντεβού αποτελεί μείζονα πρόκληση, αλλά και ανώνυμους που συμβάλλουν στη μαγεία των Καννών.

Παράλληλα, ενημερωθείτε καθημερινά για τους αστέρες και τους ανθρώπους που κάνουν το Φεστιβάλ τόσο σπουδαίο, με τις συνεντεύξεις του στον Patrick Simonin και στο τηλεοπτικό μαγκαζίνο “Ο προσκεκλημένος”.

 Ακόμη, τον Μάιο το TV5MONDE θα προβάλλει πολλές ενδιαφέρουσες ταινίες που έχουν βραβευτεί στο Φεστιβάλ Καννών. Μεταξύ άλλων μπορείτε να απολαύσετε την ταινία "Οι εισβολές των βαρβάρων", που κέρδισε και το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 2004.

Παρακολουθείστε μια σύγχρονη εκδοχή των Παθών του Ιησού στο “Ιησού του Μόντρεαλ”, ή τα "Χτυποκάρδια" την ιστορία του Francis και της Marie, δύο φίλων που είναι ερωτευμένοι με το ίδιο πρόσωπο.

Ακόμη, περιηγηθείτε στην Κορσική με τα "Άγρια Παιδιά" όπου πέντε έφηβοι τρυπώνουν σε μια πολυτελή βίλα και αρπάζουν δύο τουφέκια. Μόλις επιστρέφει η ιδιοκτήτρια, παραπονιέται για τη διάρρηξη σε έναν τοπικό μικροεγκληματία...

Το TV5 Monde είναι διαθέσιμο παντού στην Ελλάδα μέσω NOVA και ψηφιακής τηλεόρασης

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα Μαΐου εδώ

ZENITH