Skip to main content

Άγνωστοι άναψαν καπνογόνα μέσα σε λύκειο της Λαμίας - Λιποθύμησε μαθήτρια (video)

Πανικός επικράτησε χθες το πρωί σε σχολείο της Λαμίας όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες άναψαν καπνογόνα μέσα στις τουαλέτες λυκείου.

Τους υπεύθυνους για την αναστάτωση που προκλήθηκε στο 3ο Λύκειο Λαμίας αναζητούν οι αρμόδιοι, καθώς άγνωστοι έριξαν καπνογόνα μέσα στις σχολικές εγκαταστάσεις, με συνέπεια να προκληθεί πανικός και να κινδυνεύσουν παιδιά.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής (11/11) στο 3ο Λύκειο Λαμίας και μάλιστα εν ώρα μαθήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τα καπνογόνα έριξαν άγνωστοι μέσα στις τουαλέτες του σχολείου, όμως πολύ γρήγορα ο καπνός πέρασε στους διαδρόμους και στις αίθουσες του ισογείου.

Τα παιδιά και οι καθηγητές βγήκαν στο προαύλιο γιατί νόμισαν ότι ήταν πυρκαγιά, ενώ μία μαθήτρια, που λιποθύμησε, διακομίστηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

«Πρωτοφανές φαινόμενο για τα χρονικά της Λαμίας σε σχολείο. Είναι απαίτηση και της κοινωνίας και κάθε γονιού να είναι το τελευταίο περιστατικό. Και φυσικά να βρεθούν αυτοί που το έκαναν, καθώς επίσης και αυτός που προμήθευσε τα καπνογόνα σε ανήλικα παιδιά....», δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας που λιποθύμησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο διευθυντής του σχολείου ανακοίνωσε στους μαθητές ότι θα ακυρωθούν όλες οι εκδρομές.

ZENITH