Skip to main content

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών σε Λύκειο της Λάρισας

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας κατέληξε προχθές το μεσημέρι ένας 17χρονος μαθητής της Β΄ τάξης του 6ου Λυκείου Λάρισας, ύστερα από συμπλοκή με συνομήλικο συμμαθητή του, ο οποίος τον χτύπησε στο λαι
Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας κατέληξε προχθές το μεσημέρι ένας 17χρονος μαθητής της Β΄ τάξης του 6ου Λυκείου Λάρισας, ύστερα από συμπλοκή με συνομήλικο συμμαθητή του, ο οποίος τον χτύπησε στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο.

Το πρωτοφανές, για τα τοπικά δεδομένα, περιστατικό έλαβε χώρα προχθές το πρωί στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Οι δύο νεαροί τσακώθηκαν για ασήμαντη αφορμή, ενώ βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους βγαίνοντας στο προαύλιο. Εκεί ο καυγάς άναψε και ο θερμόαιμος νεαρός χτύπησε το συμμαθητή του στην περιοχή πίσω από το δεξί αυτί (εικάζεται ότι χρησιμοποίησε κάποιο κλειδί) σωριάζοντάς τον στο έδαφος. Ακολούθησε η παρέμβαση των διδασκόντων οι οποίοι απομόνωσαν το δράστη και ειδοποίησαν ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Γ. Ν. Λάρισας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Σήμερα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας από όπου και αφέθηκε ελεύθερος, έως ότου δικαστεί.

ZENITH