Skip to main content

Ακόμη 7,3 εκατ.ευρώ σε επιχειρήσεις της Θεσσαλίας

Την άμεση εκταμίευση ποσού 7,3 εκατ.ευρώ για τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας που εντάχθηκαν στον αναπτυξιακό νόμο υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, Σταύρος Αρναουτάκης.
Την άμεση εκταμίευση ποσού 7,3 εκατ. ευρώ για τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας που εντάχθηκαν στον αναπτυξιακό νόμο υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, Σταύρος Αρναουτάκης.

Πρόκειται για τη δεύτερη δόση αποπληρωμής των επιχειρήσεων από το ελληνικό δημόσιο, καθώς έχει ήδη υπογραφεί η αποδέσμευση άλλων 5,3 εκατ. ευρώ για τον ίδιο σκοπό. Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί και η κατανομή των εν λόγω πόρων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το συνολικό κονδύλι από τον Αναπτυξιακό που αντιστοιχεί στις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας ανέρχεται σε 16,8 εκατ.ευρώ, οπότε οι επιχειρηματίες περιμένουν την έγκριση και της τρίτης δόσης των πιστώσεων ύψους 4 εκατ.ευρώ.  Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της υπουργούς Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, Λούκας Κατσέλη, τα χρήματα της τελευταίας δόσης θα έχουν καταβληθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου.

ZENITH