Skip to main content

Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης! Εκτός ΔΣ ο Γιώργος Σαββίδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι συγκεκριμένα Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπεύθυνος για το πρότζεκτ του νέου αθλητικού κέντρου.

Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ορίστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά Άγγελος Αναστασιάδης μετά την αναδιάρθρωση που έλαβε χώρα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι συγκεκριμένα Β' αντιπρόεδρος, υπεύθυνος για το πρότζεκτ του νέου αθλητικού κέντρου. Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  παραμένει ο Ιβάν Σαββίδης. Στις θέσεις τους παραμένουν και οι Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα και Κυριάκος Κυριάκος.

Εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εισέρχονται οι κ.κ. Περικλής Παπαδόπουλος ως υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων, Βασίλης Χατζηαποστόλου ως συντονιστής δικτύου συνεργατών και Δημήτρης Μουτσάκης ως πρότζεκτ μάνατζερ της Νέας Τούμπας.

Από το ΔΣ αποχωρούν οι Γιώργης Σαββίδης, για προσωπικούς και τεχνικούς λόγους, όπως σημειώνεται από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, Αρτούρ Νταβιντιάν, Τρύφων Κούκιος και Ευάγγελος Χρυσοχόος, που παραμένει στην εταιρεία διατηρώντας πλήρως τα καθήκοντά του ως Εμπορικός Διευθυντής. 

Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ θα ανακοινωθεί και επίσημα στο site του συλλόγου όταν ολοκληρωθούν τα τυπικά έγγραφα στο ΓΕΜΗ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε δηλώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» ότι «αν με χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να πάω, θα πάω. Μόνο στον ΠΑΟΚ πάω. Πουθενά αλλού. Είναι μία δήλωση σύμφωνα με το σκεπτικό μου. Δεν μπορώ να είμαι σε αυτό το ποδόσφαιρο που βλέπω, όσον αφορά το προπονητικό. Και στις τουαλέτες να με βάλουν να καθαρίζω, για να βοηθήσω, θα πάω».

Αναλυτικά το νέο ΔΣ:

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ 
- Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ
- Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
- ΜΕΛΗ: MARIA GONCHAROVA, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ

ZENITH