Skip to main content

Απόδραση κρατουμένου έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Καπνός έγινε στις 2.20 χθες τα ξημερώματα ένας 33χρονος κρατούμενος του Α.Τ. Τυρνάβου ο οποίος είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για λόγους υγείας.
Καπνός έγινε στις 2.20 τα ξημερώματα ένας 33χρονος κρατούμενος του Α.Τ. Τυρνάβου ο οποίος είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για λόγους υγείας. Ο κρατούμενος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν του πέρασαν χειροπέδες και κατάφερε να διαφύγει στο σκοτάδι, την ώρα που είχε βγει από το νοσοκομείο και επρόκειτο να οδηγηθεί στο περιπολικό.

Μετά την απόδρασή του σήμανε συναγερμός στους κόλπους της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας και οι αστυνομικοί που τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους πρωτοστάτησαν στις προσπάθειες για τον εντοπισμό του. Τελικά, στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι ο 33χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και συνελήφθη σε διαμέρισμα της Λάρισας, όπου διαμένει η φίλη του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόδραση και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας. Σε βάρος των τριών συνοδών αστυφυλάκων σχηματίσθηκε δικογραφία για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Ωστόσο, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ZENITH