Skip to main content

ΑΠΘ: Ένταση παρουσία της ΠτΔ στην αίθουσα τελετών για την πτώση του φοιτητή (video)

Φοιτητές που βρίσκονταν στην αίθουσα τελετών διαμαρτυρήθηκαν για τη στάση του πρύτανη μετά την πτώση του φοιτητή από παράθυρο στο ΑΠΘ.

Ένταση επικράτησε σε εκδήλωση για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από φοιτητές που εγκάλεσαν τον πρύτανη, Νίκο Παπαϊωάννου για την πτώση του 19χρονου φοιτητή της Νομικής πριν από λίγες ημέρες.

«Συμφοιτητής μας κόντεψε να χάσει τη ζωή του και ακόμα κινδυνεύει. Έχουν περάσει ημέρες και ακόμα δεν έχετε πει τίποτα», φώναξε φοιτήτρια που βρισκόταν στην εκδήλωση απευθυνόμενη προς τον πρύτανη ενώ εκείνος μόλις είχε ανέβει στο βήμα και άρχιζε την ομιλία του. «Να το κλείσεις, να περάσετε έξω», απάντησε μία γυναίκα.

Η ένταση διήρκεσε λίγα λεπτά, ενώ οι φοιτητές, σύμφωνα με το thesstoday, δεν αποχώρησαν από την εκδήλωση. Σημειώνεται πως το «παρών» στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ δίνει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, ο υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

ZENITH