Skip to main content

Ασκληπιείο Βούλας: Ανέγερση Κτηρίου για τη στέγαση 6 Νοσηλευτικών Μονάδων

Η συνολική επιφάνεια του νέου κτιρίου είναι 5.500 m² ενώ στη νέα δομή οι νοσηλευτικές κλίνες θα είναι συνδεδεμένες με το Κεντρικό κτήριο

Η θεμελίωση του έργου για την ανέγερση Κτηρίου για τη στέγαση 6 Νοσηλευτικών Μονάδων στο Ασκληπιείο Βούλας προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ που αφορά την κατασκευή και τον εξοπλισμό ενός τετραώροφου κτιρίου, 115 κλινών συνολικά, οι οποίες κατά την παρούσα χρονική περίοδο είναι διάσπαρτες στο Νοσοκομείο, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ειδική τελετή.

Η συνολική επιφάνεια του νέου κτιρίου είναι 5.500 m² ενώ στη νέα δομή οι νοσηλευτικές κλίνες θα είναι συνδεδεμένες με το Κεντρικό κτήριο, στο οποίο στεγάζονται όλοι οι κρίσιμοι χώροι του Νοσοκομείου: Επείγοντα Περιστατικά (ΤΕΠ), Χειρουργεία, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ/Χ), Ακτινολογικό, Αιμοδυναμικό, αξονικός, εργαστήρια.

Η σύνδεση του υφιστάμενου Κεντρικού κτηρίου με το νέο κτήριο θα πραγματοποιηθεί με γέφυρες σύνδεσης ανά όροφο. Ως εκ τούτου, θα επιτευχθεί η ασφαλέστερη , ταχύτερη και οικονομικά συμφερότερη παροχή υπηρεσιών υγείας και θα αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις ασθενών και προσωπικού από και προς διάσπαρτα περιφερειακά κτίρια.

Διαβάστε αναλυτικά στο e-farmako.gr

ZENITH