Skip to main content

Αθρόα συμμετοχή στην Έκθεση Αλεξανδρούπολης

Η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας Λούκα Κατσέλη έχει προσκληθεί για τα εγκαίνια της 14ης Εμπορικής Εκθεσης Αλεξανδρούπολης που θα πραγματοποιηθεί από 23-28 Ιουλίου.
Δυναμικό παρόν θα δώσει η επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής στην 14η Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης, που θα πραγματοποιηθεί από 23 - 28 Ιουλίου 2010 στο χώρο του parking της παραλίας κάτω από το φάρο, που αποτελεί σήμα κατατεθέν για την πόλη.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Ιουλίου στις 8:00 το βράδυ και επίσημη καλεσμένη είναι η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κυρία Λούκα Κατσέλη. Το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 10:00 το πρωί η υπουργός Λούκα Κατσέλη θα εγκαινιάσει και το νέο κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου και μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει η Γενική Σύνοδος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η Έκθεση, που ξεκίνησε πριν 18 χρόνια από το Επιμελητήριο Έβρου ως μικρή διοργάνωση τοπικών προϊόντων, σήμερα αποτελεί τον δημοφιλέστερο θεσμό για την  περιοχή, προσελκύοντας κάθε δυο χρόνια το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε στεγασμένο και κλιματιζόμενο χώρο, με βελτιωμένες κατασκευές και εξοπλισμό, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των επισκεπτών όσο και των εκθετών.

Οι πιο δυναμικές παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του Έβρου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες και να προβάλλουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητές τους. Παράλληλα, αρκετά Επιμελητήρια από όλες τις γωνιές της Ελλάδος με την παρουσία τους αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα και διευρύνουν την εμβέλεια του θεσμού.

Φέτος στην Έκθεση συμμετέχουν και τα Επιμελητήρια Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Λέσβου, καθώς και τα Επιμελητήρια Φιλιππούπολης Βουλγαρίας και Αδριανούπολης Τουρκίας. Επίσης λειτουργεί και ένα πλούσιο σαλόνι αυτοκίνητων, μοτοσικλετών και σκαφών αναψυχής. Μέσα στην αρνητική οικονομική συγκυρία, η 14η Εμπορική Έκθεση Αλεξανδρούπολης αποτελεί ένα σημντικό εργαλείο προβολής των τοπικών προϊόντων στους επισκέπτες και δίνει την ευκαιρία στο Επιμελητήριο Έβρου για την προώθηση καμπάνιας με το σλόγκαν «Αγαπάμε τον τόπο μας. Στηρίζουμε την τοπική κοινωνία. Προτιμούμε τα εβρίτικα προϊόντα». Το Επιμελητήριο Έβρου φιλοδοξεί ο θεσμός της έκθεσης να τονώσει την τοπική οικονομία και να προβάλει το παραγωγικό δυναμικό της περιοχής.

ZENITH