Skip to main content

Αύξηση τουριστών αναμένεται στη Μαγνησία

Σε θετικό πρόσημο αναμένεται να κινηθεί φέτος η τουριστική κίνηση στη Μαγνησία, καθώς οι ξενοδόχοι της περιοχής αναμένουν αύξηση των αφίξεων κατά τουλάχιστον 3%.
Σε θετικό πρόσημο αναμένεται να κινηθεί φέτος η τουριστική κίνηση στη Μαγνησία, καθώς οι ξενοδόχοι της περιοχής αναμένουν αύξηση των αφίξεων κατά τουλάχιστον 3% τη στιγμή που σε όλη τη χώρα υπάρχουν σαφή μηνύματα περί μεγάλης υποχώρησης, που δεν αποκλείεται να αγγίζει ακόμη και το 20%.

Οι αισιόδοξες εκτιμήσεις διατυπώθηκαν στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας, όπου ο πρόεδρός της, Κώστας Λεβέντης, κάλεσε τους συναδέλφους του να βελτιώσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους τουρίστες που θα επισκεφθούν φέτος την περιοχή και να προσφέρουν συνάμα ανταγωνιστικότερες τιμές για τη διαμονή τους. Σημαντικό ρόλο στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στη Μαγνησία διαδραματίζει ήδη η αεροπορική διασύνδεσή της, μέσω του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου, με προορισμούς όπως η Γερμανία, η Αγγλία και η Ιταλία, από τους οποίους πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση πτήσεις με τις εταιρίες Ryanair και Air Berlin.

ZENITH