Skip to main content

Διαβεβαιώσεις Κολέτσου για του Μεσογειακούς του 2013

Τη διαβεβαίωση ότι οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 θα γίνουν κανονικά σε Βόλος και Λάρισα, παρέσχε χθες ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων, Γιώργος Κολέτσος.
Τη διαβεβαίωση ότι οι Μεσογειακοί Αγώνες του 2013 θα γίνουν κανονικά σε Βόλος και Λάρισα, παρέσχε χθες ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των αγώνων, Γιώργος Κολέτσος. Σύμφωνα με τον κ. Κολέτσο, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Μαγνησία, οι Μεσογειακοί θα γίνουν χωρίς προβλήματα, παρά τις καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα στην προετοιμασία των μεσογειακών έργων και της ίδιας της διοργάνωσης.

Ο ίδιος απέδωσε τη μεγάλη καθυστέρηση στην έγκριση της χρηματοδότησης για την κατασκευή των έργων, στις προτεραιότητες που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση για την εξοικονόμηση πόρων και τη διασφάλιση της διαφάνειας σε ό,τι έχει να κάνει με τους αγώνες. Ο πρόεδρος της ΟΕΜΑ θα έχει σειρά επαφών στο Βόλο με τοπικούς παράγοντες σε μία προσπάθεια να τους ενημερώσει διεξοδικά για την πορεία της διοργάνωσης.

«Σε επίπεδο επιχειρησιακού σχεδιασμού είμαστε έτοιμοι και από τις 10 του μήνα έχουμε καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προς έγκριση διεκδικώντας και την καταβολή του μετοχικού κεφαλαίου», τόνισε ο κ. Κολέτσος προσθέτοντας ότι έχει γίνει η προεπιλογή των στελεχών και μόλις εγκριθούν οι σχετικές πιστώσεις, θα ξεκινήσουν όλες οι ενέργειες για να προχωρήσει η διοργάνωση.

ZENITH