Skip to main content

Διαφημιστική καμπάνια των Λαρισινών προϊόντων

Με ειδικά έντυπα – διαφημιστικούς οδηγούς που θα προβάλλουν τα Λαρισινή τυριά, το τσίπουρο Τυρνάβου, την επιπλοβιομηχανία και άλλους κλάδους της τοπικής οικονομίας, η νομαρχία Λάρισας, σε συνεργασία μ
Με ειδικά έντυπα – διαφημιστικούς οδηγούς που θα προβάλλουν τα Λαρισινή τυριά, το τσίπουρο Τυρνάβου, την επιπλοβιομηχανία και άλλους κλάδους της τοπικής οικονομίας, η νομαρχία Λάρισας, σε συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς θα επιχειρήσει να κάνει ακόμη πιο γνωστές τις τοπικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους. Η κίνηση έχει ως σκοπό να στηρίξει τις παραγωγικές επιχειρήσεις του νομού, σε μια περίοδο κατά την οποία, λόγω της οικονομικής κρίσης, αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα.

Σε πρώτη φάση, η νομαρχία Λάρισας  ολοκλήρωσε και αναμένεται να παρουσιάσει την ερχόμενη Τετάρτη ένα ειδικό έντυπο με όλες τις τυροκομικές επιχειρήσεις του νομού. Το έντυπο αυτό θα είναι ένας πλήρης οδηγός με όλες τις τυροκομικές μονάδες του νομού Λάρισας και των προϊόντων που αυτές παράγουν ενώ περιλαμβάνει και όλα τα στοιχεία  (Διευθύνσεις τηλέφωνα, e-mail ) για να έλθουν οι ενδιαφερόμενοι σε επαφή μαζί τους. Το εν λόγω υλικό θα διανεμηθεί σε ειδικευμένους φορείς, Επιμελητήρια, εμπορικούς ακολούθους ξένων Πρεσβειών, αλλά και στις ελληνικές Πρεσβείες των μεγάλων δυτικών και όχι μόνο αγορών.

Μετά τον οδηγό των τυροκομικών επιχειρήσεων η νομαρχία συνεχίζει τη φιλόδοξη προσπάθεια  και θα παρουσιάσει δύο ακόμη έντυπα, το ένα αφορά στην προβολή του τσίπουρου Τυρνάβου, ενώ το δεύτερο στην προβολή των επιχειρήσεων κατασκευής επίπλων.

ZENITH