Skip to main content

Διαψεύδει Σαμαρά για Προεδρία της Δημοκρατία ο Κουβέλης

Διαψεύδει τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, για την Προεδρία της Δημοκρατείας, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Διαψεύδει τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά ότι είχε προταθεί στον Φώτη Κουβέλη η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας τον περασμένο Δεκέμβριο, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς υποστήριξε ότι ουδέποτε δέχθηκε τηλεφώνημα για το θέμα από τον Αντώνη Σαμαρά ή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ωστόσο παραδέχθηκε ότι υπήρξε συνάντηση με τον τότε υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη «αλλά δεν συζητήσαμε κάτι συγκεκριμένο».

«Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη του κ. Σαμαρά να δικαιολογήσει τη δική του πολιτική. Επέλεξε ωστόσο να βγει στις αγορές και... πήρε ένα μηδενικό. Ο κ. Σαμαράς είχε προαποφασίσει ότι θα πάει σε εκλογές. Δεν είχα καμία ενημέρωση μέχρι που είδα το επίμαχο δημοσίευμα» ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

“Η επιλογή μας να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν πολιτική επιλογή” ανέφερε ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι με τη στάση του διευκόλυνε να “να ανοίξουν οι διαδικασίες και να αλλάξει η χώρα σελίδα”.

ZENITH