Skip to main content

Αιχμές Καραμανλή μέσω... Κοττάκη για παρακολουθήσεις και ΕΥΠ

«Και όπως μου είπε ο Κώστας Καραμανλής... εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες», ανέφερε ο δημοσιογράφος κατά την παρουσίαση του βιβλίου του

Σαφείς αιχμές για την υπόθεση των υποκλοπών και την ΕΥΠ άφησε μέσω του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη ο Κώστας Καραμανλής.

Συγκεκριμένα, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου στη Λάρισα «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή», παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Κοττάκης, αφού έκανε ειδική μνεία στην πολιτική «σχολή Καραμανλή», είπε για το θέμα των υποκλοπών: «Και όπως μου είπε ο Κώστας Καραμανλής. Κύριε πρόεδρε μου επιτρέπετε;», ρώτησε ο Μανώλης Κοττάκης, με τον πρώην πρωθυπουργού να του γνέφει θετικά. «Και όπως μου είπε ο Κώστας Καραμανλής... εμένα με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες»

«Η σχολή Καραμανλή είναι αυτή που δεν παρακολουθεί τους αντιπάλους για να μαθαίνει τα μυστικά τους. Συνήθως την παρακολουθούν.Είναι η σχολή που δεν διώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους στα ειδικά δικαστήρια για να τους εξοντώσει. Είναι η σχολή που βάζει τον λαό πάνω από τους νταβατζήδες, που θυσιάζει τις καρέκλες για την εθνική ανεξαρτησία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

ZENITH