Skip to main content

Έδενε το παιδί της στο καλοριφέρ

Με τη δικαιολογία ότι ήταν υπερκινητικό και ενοχλούσε τα άλλα τρία της παιδιά, μία 28χρονη γυναίκα στη Λάρισα έδενε το 17χρονο παιδί της στο καλοριφέρ.
Με τη δικαιολογία ότι ήταν υπερκινητικό και ενοχλούσε τα άλλα τρία παιδιά της μία 28χρονη γυναίκα στη Λάρισα έδενε το 17χρονο παιδί της στο καλοριφέρ. Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε ύστερα από καταγγελίες περιοίκων, που είχαν γίνει μάρτυρες της αποτρόπαιης συμπεριφοράς της σκληρής μάνας.

Αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες, άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας εισέβαλαν στο σπίτι και συνέλαβαν την 28χρονη αθίγγανη σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Το 17χρονο παιδί, που είναι κωφάλαλο, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, έφερε σωματικές κακώσεις και εκχυμώσεις στους αστραγάλους.

Τα 4 ανήλικα παιδιά της οικογένειας έχουν τεθεί πλέον υπό την προστασία της Α.Δ. Λάρισας, αφού ο πατέρας τους (το ζεύγος είναι διαζευγμένο) δε μπορεί να τα φροντίζει. Πλέον, αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελίας για τη μεταφορά των παιδιών σε κάποιο προνοιακό ίδρυμα.

ZENITH