Skip to main content

Έγκλημα στις Σέρρες: «Πάνω στα νεύρα μου ανέβασα το στόρι με το μαχαίρι»

Ο 22χρονος ισχυρίστηκε πως δεν κάλεσε αυτός το θύμα στο πάρκο και ότι τον χτύπησε κατά τη διάρκεια καβγά, χωρίς να γνωρίζει πού τον μαχαίρωσε.

Με μικροεντάσεις και τις εξηγήσεις του 22χρονου κατηγορούμενου συνέχιζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για το σοκαριστικό έγκλημα με θύμα έναν 20χρονο στις Σέρρες, τον Αύγουστο του 2021.

Ο 22χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε στον θώρακα τον 20χρονο σε πάρκο αργά τη νύχτα της 10ης Αυγούστου και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία κλήθηκε σήμερα να πει τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν εκείνο το βράδυ.

Διαβάστε: Έγκλημα στις Σέρρες - «Έκανε τρία βήματα και έπεσε νεκρός. Του είπε ψόφα μπαστ@@@@»

Σημειώνεται ότι το έγκλημα είχε αποδοθεί σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς το θύμα είχε σχέση με την πρώην σύντροφο του 22χρονου. Η 17χρονη κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος την είχε βιάσει και αναφερόμενη στη νύχτα του φονικού, σημείωσε πως ο κατηγορούμενος τής έστειλε μήνυμα που έγραφε, «πες στον δικό σου περαστικά».

Σήμερα στην απολογία του ο 22χρονος σημείωσε πως δεν είχε ραντεβού με τον 20χρονο στο πάρκο για να λύσουν διαφορές, αλλά ότι το θύμα πήγε και τον βρήκε εκεί.

«Πήγαμε στο πάρκο να μιλήσουμε. Είχα ένα μαχαίρι αυτός το είδε και μου το ζήτησε. Εγώ του το έδωσα. Δεν το είχα για να κάνω κακό αλλά για εκφοβισμό. Το πήρε και το πέταξε κάτω. Άρχισε να γίνεται φασαρία και μου έδωσε μπουνιά», είπε ο κατηγορούμενος.

«Έψαχνα κάτι να προστατευθώ. Όταν ήταν από πάνω μου, πήρα το μαχαίρι από κάτω και τον χτύπησα μία φορά. Ήθελα να φύγω. Πάνω στα νεύρα μου ανέβασα το στόρι στο Instagram. Δεν είχα ιδέα τι είχε συμβεί. Δεν γνώριζα πού τον χτύπησα, δεν είχα ορατότητα», πρόσθεσε.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως ήταν τοξικομανής ενώ παράλληλα αρνήθηκε ότι κακοποίησε την 17χρονη. Αναφορικά με τα μηνύματα που η ίδια κατέθεσε ότι της έστειλε είπε ότι είχε νεύρα και δεν ήταν ο εαυτός του.

Όταν η εισαγγελέας τον ρώτησε πώς αισθάνεται σήμερα, ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη. «Ξέρω ότι είναι λίγο αλλά έχω μετανιώσει», είπε.

Η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου πρότεινε την ενοχή του όπως κατηγορείται, σημειώνοντας πως φαίνεται να μην έχει μεταμέλεια για το τραγικό περιστατικό, καθώς δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη από μόνος του.

Η δίκη συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων ενώ αργότερα αναμένεται και η απόφαση.

ZENITH