Skip to main content

Έκλεψαν παντελόνι με 5.500 ευρώ

Χθες το πρωί δύο κουκουλοφόροι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν 59χρονο μέσα στο ίδιο του το σπίτι στο Μελισσοχώρι Λάρισας και να του αρπάξουν χρηματικό ποσό 5.500 ευρώ.
Με το διαρκή φόβο των διαρρηκτών και των ληστών ζουν οι κάτοικοι στο Μελισσοχώρι της Λάρισας, όπου χθες το πρωί δύο κουκουλοφόροι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν 59χρονο μέσα στο ίδιο του το σπίτι και να του αρπάξουν χρηματικό ποσό 5.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι στις 5.30 τα ξημερώματα και ενώ ο 59χρονος κοιμόταν. Αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, απειλώντας ότι θα τον τραυματίσουν με ένα κατσαβίδι που κρατούσαν. Στη συνέχεια, του πήραν το πορτοφόλι και το παντελόνι στο οποίο φύλαγε χρηματικό ποσό 5.500 ευρώ.

Μετά το συμβάν οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από περιοίκους. Οι κάτοικοι του Μελισσοχωρίου έχουν τρομοκρατηθεί μετά τη νέα διάρρηξη, αφού είχαν προηγηθεί άλλες τέσσερις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα μέχρι και χθες άγνωστοι διέρρηξαν το παλαιό και το νέο κοινοτικό κατάστημα Μελισσοχωρίου, χωρίς να βρουν κάτι για να κλέψουν, αλλά και δύο ταβέρνες του χωριού από τις οποίες αφαίρεσαν μικροποσά.

Μάλιστα, στη μία περίπτωση κάθισαν με την ησυχία τους και έφαγαν το κοκορέτσι που είχε μείνει στη σούβλα της ταβέρνας, συνδυάζοντας το δείπνο τους με κρασιά και αναψυκτικά.

ZENITH