Skip to main content

Εκστρατεία μείωσης τιμών από τη νομαρχία Μαγνησίας

Σημαντική πρωτοβουλία για τη μείωση των τιμών στην αγορά του Βόλου και ολόκληρου του νομού αναλαμβάνει η νομαρχία Μαγνησίας με το πρόγραμμα «Συμμετέχω στη μείωση τιμών», καλώντας όλα τα καταστήματα κα
Σημαντική πρωτοβουλία για τη μείωση των τιμών στην αγορά του Βόλου και ολόκληρου του νομού αναλαμβάνει η νομαρχία Μαγνησίας με το πρόγραμμα «Συμμετέχω στη μείωση τιμών», καλώντας όλα τα καταστήματα και της επιχειρήσεις της Μαγνησίας να μετάσχουν σε αυτό. Μάλιστα, από το Σάββατο κλιμάκια της Ν.Α. Μαγνησίας θα περιοδεύσουν στην αγορά επιχειρώντας να πείσουν τους εμπόρους και τους καταστηματάρχες για τα οφέλη που θα έχουν οι επιχειρήσεις τους από τη συμμετοχή στο εκπτωτικό πρόγραμμα. Ο βασικός στόχος του προγράμματος αφορά στη μείωσή των τιμών στα είδη ευρείας κατανάλωσης.

Έτσι, προτείνεται μείωση τιμών κατά 10-30% στα καταστήματα εστίασης, 5-10% στα κέντρα διασκέδασης και στα καταστήματα τροφίμων, 10-15% στα φαρμακεία, 20-40% στα επαγγέλματα παροχής υπηρεσιών, 5-10% στην αγορά ακινήτων, 3-5% στα πρατήρια υγρών καυσίμων, 20-40% στις τουριστικές μονάδες και ανάλογα με την περίοδο διαμονής, ενώ ειδικά για τα εμπορικά καταστήματα προτείνεται μείωση τιμών 5-10 ευρώ για αγορές τουλάχιστον 50 ευρώ.

Όσες επιχειρήσεις ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα προμηθευτούν από τη νομαρχία ειδικό αυτοκόλλητο, το οποίο θα εγκαταστήσουν στις βιτρίνες τους  ενημερώνοντας τους καταναλωτές για τις εκπτώσεις. Συγκεκριμένα, δίπλα στο σήμα η κάθε επιχείρηση θα αναρτά ανακοίνωση με το ποσοστό ή το ποσό σε ευρώ, καθώς και τα είδη που αφορά η μείωση των τιμών, όπως αυτά δηλώθηκαν στη Διεύθυνση Εμπορίου της νομαρχίας. Τέλος, η νομαρχία Μαγνησία θα προβάλλει τις εν λόγω επιχειρήσεις με διαφημιστικές καταχωρήσεις στον τοπικό τύπο και στα ΜΜΕ της περιοχής.

ZENITH