Skip to main content

Εκτός Μεσογειακών Αγώνων ο Λάμπης Νικολάου

Την παραίτησή του από την Οργανωτική Επιτροπή υπέβαλε το μέλος της ΔΟΕ, Λάμπης Νικολάου, τονίζοντας ότι είναι αντίθετος με τη διοργάνωση των Αγώνων υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία.
Την παραίτησή του από την Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 υπέβαλε το μέλος της ΔΟΕ, Λάμπης Νικολάου, τονίζοντας ότι είναι αντίθετος με τη διοργάνωσή τους υπό την παρούσα οικονομική συγκυρία για τη χώρα. Ο κ. Νικολάου σε επιστολή του προς τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, σημειώνει ότι αποτελεί λάθος για την ελληνική πολιτεία να αναλάβει τη διοργάνωση των Μεσογειακών σε Βόλο και Λάρισας σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης για τη χώρα.

Ωστόσο, ο Έλληνας «Αθάνατος» δεσμεύεται να βοηθήσει στην επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων, εάν αυτοί τελικά πραγματοποιηθούν. Χθες, εξάλλου, έγινε η παρουσίαση της προόδου στην προετοιμασία των Μεσογειακών από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιώργο Κολέτσο, που διευκρίνισε ότι έχουν εξασφαλισθεί 150 εκατ. ευρώ για την κατασκευή των μεσογειακών χωριών, 40 εκατ. ευρώ για τις για μεσογειακές εγκαταστάσεις και 50 εκατ. ευρώ για τη διοργάνωση, εκ των οποίων τα 22 εκατ. ευρώ αναμένεται να προέλθουν από χορηγίες.

ZENITH