Skip to main content

Ένοπλη ληστεία το πρωί στη Millenium Bank της Λάρισας

Ληστεία με το καλημέρα σημειώθηκε στις 8.20 το πρωί στο υποκατάστημα της Millenium Bank επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 110, στη Λάρισα.
Ληστεία με το καλημέρα σημειώθηκε στις 8.20 το πρωί στο υποκατάστημα της Millenium Bank επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 110, στη Λάρισα. Ο δράστης με την απειλή όπλου πήρε από το ταμείο της τράπεζας το ποσό των 2.000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Εκείνη την ώρα μέσα στο τραπεζικό κατάστημα δεν υπήρχαν πελάτες και ο ληστής έδρασε ανενόχλητος. Σύμφωνα με τη μαρτυρίες του ταμία που του έδωσε τα χρήματα, ο ληστής ήταν περίπου 45 ετών, φορούσε καπέλο και μιλούσε καλά ελληνικά. Παρά το γεγονός ότι απαίτησε και άλλα χρήματα, η απάντηση του ταμία ότι δεν υπάρχουν τον έκανε να το βάλει αμέσως στα πόδια, παίρνοντας τα 2.000 ευρώ που υπήρχαν εκείνη την ώρα διαθέσιμα.

Η αστυνομία μελετά το βίντεο του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, που διαθέτει το τραπεζικό κατάστημα, στην προσπάθειά της να εντοπίσει την ταυτότητά του. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης να σχετίζεται και με άλλη ληστεία που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2009 σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, στη Λάρισα. Τότε ο δράστης είχε καταφέρει να διαφύγει με χρηματικό ποσό 7.479 ευρώ.

ZENITH