Skip to main content

Ενοχλήσεις για Παπαδόπουλο στον Άρη

Πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση του Άρη ο Μάριος Παπαρόπουλος.
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Έβρο Σουφλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα, Τρίτη, στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον Έβρο Σουφλίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
 
Η προπόνηση, που έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, περιελάμβανε πρόγραμμα αποφόρτισης.
 
Ο Μάριος Παπαδόπουλος, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης (αύριο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του 22χρονου μεσοεπιθετικού).
 
Ο Αλέξανδρος Χιντασέλι, αύριο, Τετάρτη (οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»), αναμένεται να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα.
 
Ευχαριστήρια ανακοίνωση
 
Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ευχαριστεί την διευθύντρια της κλινικής «Euromedica-Κυανούς Σταυρός», Στέλλα Τσιπανίδου, για την άμεση ανταπόκρισή της και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε τόσο η ίδια όσο και το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Κυριάκου Μαζουλουξή».

ZENITH