Skip to main content

Έπεσε σε γκρεμό μετά από οικογενειακό καβγά

Άγιο είχε μία 42χρονη γυναίκα στη Βελίκα του δήμου Μελιβοίας, στο νομό Λάρισας, η οποία έπεσε χθες τη νύχτα σε γκρεμό, ύστερα από οικογενειακό καβγά, αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Άγιο είχε μία 42χρονη γυναίκα στη Βελίκα του δήμου Μελιβοίας, στο νομό Λάρισας, η οποία έπεσε χθες τη νύχτα σε γκρεμό, ύστερα από οικογενειακό καβγά αλλά δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη λογομάχησε με τα παιδιά της, έχασε την ψυχραιμία της και έφυγε από το σπίτι αποφασισμένη να κάνει κακό στον εαυτό της.

Άφησε το αυτοκίνητό της επάνω στο δρόμο Βελίκας-Κόκκινου Νερού και πραγματοποίησε απονενοημένο άλμα στο κενό. Ωστόσο, στάθηκε τυχερή, αφού την πτώση της συγκράτησε η βλάστηση που υπάρχει στην απόκρημνη χαράδρα στην οποία έπεσε, λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από τη θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αγιάς και κλιμάκιο πυροσβεστών, που κατάφεραν να την ανασύρουν από το γκρεμό, λίγο μετά τη μία τη νύχτα. Η γυναίκα έφερε ελαφρά τραύματα στο πόδι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ZENITH