Skip to main content

Επέστρεψε με τον Δένδια στην Ελλάδα ο Τζιτζικώστας - «Τέλος καλό, όλα καλά»

Ο περιφερειάρχης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη χθεσινή, ακραία πρόκληση της Τουρκίας, ενώ ταξίδεψε με τον Νίκο Δένδια που τον παρέλαβε από τη Σμύρνη.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας μετά τη νέα ακραία πρόκληση από την Τουρκία με την απαγόρευση εισόδου του στη Σμύρνη.

Όπως γράφει σε ανάρτηση ο κ. Τζιτζικώστα, λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα της Κυριακής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

«Λίγο πριν τη 01:00 χθες αργά το βράδυ προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας μαζί με τον φίλο, Υπουργό Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Τέλος καλό, όλα καλά», αναφέρει ο περιφερειάρχης.

Σημειώνεται ότι ο ΥΠΕΞ επέστρεφε από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σταμάτησε Σμύρνη ώστε να παραλάβει τον κ. Τζιτζικώστα και να επιστρέψουν μαζί στη χώρα.

«Αντιδράσαμε από την πρώτη στιγμή στην καταχρηστική κράτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και στην απαράδεκτη απαγόρευση εισόδου από τις τουρκικές αρχές και κινητοποιηθήκαμε για την παροχή αρωγής», σημείωσε, από πλευράς του, υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

 

ZENITH