Skip to main content

Εθελοντικός καθαρισμός της όχθης του Πηνειού

Σε συμβολικό καθαρισμό της όχθης του Πηνειού ποταμού προχωρούν από κοινού η δημοτική αρχή της Λάρισας και το μαθητικό δημοτικό συμβούλιο της πόλης
Σε συμβολικό καθαρισμό της όχθης του Πηνειού ποταμού προχωρούν από κοινού η δημοτική αρχή της Λάρισας και το μαθητικό δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 αυριο το πρωί και η συγκέντρωση των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί στη γέφυρα Ναϊάδων Νυμφών. Στον καθαρισμό θα συμμετάσχουν ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι του δήμου Λαρισαίων, καθώς και όσοι πολίτες το επιθυμούν.

Η εκδήλωση που έχει συμβολικό χαρακτήρα είναι ανοικτή σε όσους ευαισθητοποιημένους κατοίκους της Λάρισας ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή καθώς και σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές οργανώσεις που επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια. «Είναι φανερό ότι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η ενεργός δράση πρέπει να αφορούν το σύνολο των κατοίκων της πόλης μας», τόνισε σε δήλωσή του για την πρωτοβουλία ο δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης.

ZENITH