Skip to main content

Φημολογία για συγχώνευση ΟΛΘ-ΟΛΒ

Εντείνεται το τελευταίο διάστημα η φημολογία περί δρομολογούμενης συγχώνευσης των Οργανισμών Λιμένος Βόλου και Θεσσαλονίκης.
Εντείνεται το τελευταίο διάστημα η φημολογία περί δρομολογούμενης συγχώνευσης των Οργανισμών Λιμένος Βόλου και Θεσσαλονίκης. Στη χθεσινή γενική συνέλευση του Εθνικού Κέντρου Ανάπτυξης Λιμένων, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, Γιώργος Ανωμερίτης, μίλησε για νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην εθνική λιμενική πολιτικής και επεσήμανε το ενδεχόμενο να καταστούν υποχρεωτικές οι συγχωνεύσεις λιμανιών.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ήδη στα γραφεία του Ο.Λ. Βόλου αναφέρουν ότι εφόσον προκύψει συγχώνευση με τον ΟΛΘ, ο Ο.Λ.Β. θα λειτουργεί συμπληρωματικά προς το μεγάλο λιμάνι της συμπρωτεύουσας. Κατά την ίδια φημολογία, η προωθούμενη συγχώνευση οδηγεί και στην καθυστέρηση αλλαγής της διοίκησης του Ο.Λ.Β., καθώς στη θέση του παραμένει ο πρόεδρος, Πέτρος Σούρλας, παρά το γεγονός ότι με οδηγία της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκας Κατσέλη, δεν διαθέτει πλέον καμία αρμοδιότητα.

ZENITH