Skip to main content

Φθηνότερα τρόφιμα και μετακινήσεις για τους ανέργους του νομού Λάρισας

Με σημαντικές εκπτώσεις θα μπορούν να προμηθεύονται από αύριο τρόφιμα και εισιτήρια για τις αστικές και υπεραστικές τους μετακινήσεις οι άνεργοι του νομού Λάρισας, καθώς τίθεται σε εφαρμογή το σχετικό
Με σημαντικές εκπτώσεις θα μπορούν να προμηθεύονται από αύριο τρόφιμα και εισιτήρια για τις αστικές και υπεραστικές τους μετακινήσεις οι άνεργοι του νομού Λάρισας, καθώς τίθεται σε εφαρμογή το σχετικό εκπτωτικό πρόγραμμα της νομαρχίας Λάρισας σε συνεργασία με επιχειρήσεις του νομού. Από την Τετάρτη, οι άνεργοι που διαθέτουν κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ, μπορούν να απευθύνονται στη νομαρχία για την έκδοση της ειδικής εκπτωτικής κάρτας προσκομίζοντας την κάρτα ανεργίας, την αστυνομική τους ταυτότητα και μια φωτογραφία.

 Η εκπτωτική κάρτα θα εκδίδεται εντός 2 ημερών από την κατάθεση των δικαιολογητικών και θα τους παρέχει εκπτώσεις για αγορές μέχρι και το τέλος του έτους. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, οι αρτοποιοί του νομού και τρεις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της πόλης.

Η έκπτωση για τα εισιτήρια του Αστικού ΚΤΕΛ ανέρχεται σε 20%, του Υπεραστικού ΚΤΕΛ σε 10%, των αρτοποιών στο 5% ενώ τα σούπερ μάρκετ προσφέρουν έκπτωση έως και 4% επί του συνολικού ποσού των αγορών.  Η έκπτωση θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας στα ταμεία των επιχειρήσεων. Συνάμα, θα διανεμηθεί ενημερωτικό φυλλάδιο στους ανέργους το οποίο θα περιλαμβάνει καταστήματα και οργανισμούς που μετέχουν στο πρόγραμμα ενώ η νομαρχία έχει ξεκινήσει ήδη νέο κύκλο επαφών προκειμένου να αυξηθούν οι επιχειρήσεις που θα προσφέρουν εκπτώσεις.

ZENITH