Skip to main content

Γεωργιάδης: Δεν γνώριζα τη δραστηριότητα του Ανδρέα Πάτση - Άμεση η αντίδραση της ΝΔ

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε πως «δεν γνώριζα την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Πάτση. Αν με ρωτούσατε τι είναι ο κ. Πάτσης, θα έλεγα δικηγόρος»

Για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Ανδρέα Πάτση, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως «δεν γνώριζα την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Πάτση. Αν με ρωτούσατε τι είναι ο κ. Πάτσης, θα έλεγα δικηγόρος».

Σε ό,τι αφορά το κατά πόσον δεν είναι νόμιμη η στάση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Γρεβενών, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Αν είχε αυτήν την επαγγελματική δραστηριότητα από πριν, κακώς επελέγη για τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Αν την απέκτησε αφού είχε εκλεγεί, τώρα το έμαθε το κόμμα και διεγράφη και καλώς διεγράφη», συμπληρώνοντας: «Θες να κάνεις μια δουλειά για τα κόκκινα δάνεια. Με τον νόμο του Τσίπρα, μπορείς. Αλλά όχι να είσαι βουλευτής, προφανώς».

Γεωργιάδης: Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα παρακάλια Κατρούγκαλου στον Τσαβούσογλου;

Ωστόσο, ο Άδωνις Γεωργιάδης έστρεψε τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η ΝΔ αντέδρασε άμεσα στην υπόθεση του κ. Πάτση, κάτι που δεν έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τις δηλώσεις του πρέσβη επί τιμή, Γιώργου Αϋφαντή, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «την ίδια ημέρα βγήκαν στην δημοσιότητα δύο συγκλονιστικές περιπτώσεις. Η μία του κ. Πάτση και η άλλη του διπλωματικού συμβούλου του κ. Τσίπρα, του κ. Αϋφαντή ό,τι ο κ. Κατρούγκαλος παρακαλούσε τον Τσαβούσογλου να μην γίνει “θερμό επεισόδιο” μέχρι τις εκλογές του 2019 για να κερδίσει ο Τσιπρας». Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε δεν υπήρξε για αυτές τις δηλώσεις καμία αντίδραση από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη:

 

ZENITH