Skip to main content

Γρεβενά: Πυροβολισμοί σε βάρος υπαλλήλου της Ελληνικής Τεχνολογίας Εκρηκτικών

Υπάλληλος της Ελληνικής Τεχνολογίας Εκρηκτικών δέχτηκε πυρά από άγνωστο την ώρα που αποχωρούσε από το εργοστάσιο, στο οποίο έγινε έκρηξη το Μάρτιο.

Επίθεση με πυροβολισμούς σε βάρος του κατήγγειλε στην αστυνομία ένας υπάλληλος της Ελληνικής Τεχνολογίας Εκρηκτικών (ΕΛΤΕΚ) στα Γρεβενά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας δέχτηκε τους πυροβολισμούς το απόγευμα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, την ώρα που αποχώρησε από το εργοστάσιο το οποίο βρίσκεται στην Ιτέα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο υπάλληλος της ΕΛΤΕΚ συνάντησε με το αυτοκίνητό του τον άγνωστο μέσα στον αγροτικό δρόμο, που βρίσκεται ανάμεσα στο εργοστάσιο και το χωριό Ιτέα. Τότε ο άγνωστος άρχισε να τον πυροβολεί. Ο ίδιος, χωρίς να τραυματιστεί, βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο και πεζός έφθασε στην Ιτέα, όπου και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ερευνά την περίεργη αυτή καταγγελία.

Υπενθυμίζεται ότι στο εργοστάσιο αυτό στις 21 Μαρτίου 2022 σημειώθηκε η τρομακτική έκρηξη στο τμήμα παραγωγής εκρηκτικών, από την οποία είχαν χάσει τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι.

φωτογραφία αρχείου

ZENITH