Skip to main content

Η ΕΛΑΣ ερευνά καταγγελίες για κακοποίηση και σε άλλη δομή παιδιών στην Αττική

Καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών σε δομή παιδικής προστασίας έρχεται στη δημοσιότητα - Το κέντρο της δομής δέχεται καθημερινά περίπου 70 παιδιά.

Καταγγελίες γονέων για κακοποίηση σε μια ακόμα δομή που βρίσκεται σε λειτουργία ερευνά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά τις καταγγελίες που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας για την δομή «Κιβωτός του Κόσμου».

Όπως αποκάλυψε το Live News, οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από 3-4 γονείς και πιθανόν έναν υπάλληλο της δομής που φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Οι καταγγελίες φέρεται να έχουν γίνει στις αρχές του καλοκαιριού, με τους αστυνομικούς να έχουν προχωρήσει και στη λήψη των σχετικών καταθέσεων από τα πρόσωπα που προχώρησαν σε αυτές -κάποια εκ των οποίων είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Το συγκεκριμένο κέντρο δέχεται καθημερινά περίπου 70 παιδιά και οι καταγγελίες αφορούν κακοποίηση, κακομεταχείριση και εγκατάλειψη των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο κέντρο βρίσκεται στην περιοχή των νοτίων προαστίων, με την Ελληνική Αστυνομία να συγκεντρώνει στοιχεία και φωτογραφίες για την υπόθεση.

 

Business Story
Off

ZENITH