Skip to main content

Η Γενική Έκθεση Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί από 3-8 Ιουνίου.

Το παραγωγικό δυναμικό της Θεσσαλίας θα παρουσιαστεί στη Γενική Έκθεση Τρικάλων Xenagos Expo 2010, που θα πραγματοποιηθεί στο νέο εκθεσιακό κέντρο Τρικάλων από 3-8 Ιουνίου με τη συμμετοχή επιχειρήσεων
Το παραγωγικό δυναμικό της Θεσσαλίας θα παρουσιαστεί στη Γενική Έκθεση Τρικάλων, που θα πραγματοποιηθεί στο νέο εκθεσιακό κέντρο Τρικάλων από 3-8 Ιουνίου με τη συμμετοχή επιχειρήσεων όλων των κλάδων. Η Γενική Έκθεση Τρικάλων διοργανώνεται από την εταιρία Xenagos.

Η  Γενική Έκθεση Τρικάλων θα έχει  την ονομασία Xenagos EXPO 2010, ενώ το νέο Εκθεσιακό Κέντρο Τρικάλων αναπτύσσεται σε στεγασμένη επιφάνεια 8.000 τμ και  βρίσκεται  στο 7ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων-Καλαμπάκας (πρώην εργοστάσιο «Κλωτσοτήρα). Στην έκθεση αναμένεται να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις όλης της χώρας, δήμοι από όλη την Ελλάδα, Επιμελητήρια και άλλοι δημόσιοι φορείς.

Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος, έχει εξασφαλιστεί στην έκθεση και η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τιράνων, που αριθμεί 75.000 μέλη, καθώς και η άφιξη πολυπληθούς αποστολής Αλβανών επιχειρηματιών, οι οποίοι παρουσία διερμηνέων, θα έχουν επαφές με Έλληνες επιχειρηματίες.

Πέραν των εκπροσώπων θεσμικών φορέων, οι επιχειρήσεις που αναμένεται
να συμμετάσχουν στη φετινή έκθεση και να εκθέσουν υπηρεσίες και
προϊόντα, είναι περισσότερες από 150, ως επί το πλείστον από τη
Θεσσαλία, αλλά και όλη την Ελλάδα. 

Μεταξύ άλλων οι κατηγορίες της έκθεση αφορούν τους κλάδους κατασκευών, εξοπλισμού και διακόσμησης, υπηρεσιών, τεχνολογίας, τροφίμων και ποτών, αυτοκινήτου κλπ. Τέλος παράλληλα με την έκθεση προγραμματίζονται ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των εγκαταστάσεων του Εκθεσιακού Κέντρου.

Η διοργανώτρια εταιρία εκτιμά ότι η έκθεση θα συμβάλλει στην ανάπτυξη οικονομικών σχέσεων και στη σύναψη εμπορικών συναλλαγών.

ZENITH