Skip to main content

Κασσάνδρα: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για δήμαρχος η Μαρία Παπαδημητρίου

«Η Κασσάνδρα χρειάζεται σοβαρή ανάπτυξη, σύγχρονη αυτοδιοικητική αντίληψη», αναφέρει στη δήλωσή της η δημοτική σύμβουλος.

Την υποψηφιότητά της για τον δημαρχιακό θώκο της Κασσάνδρας ανακοίνωσε σήμερα η δημοτική σύμβουλος Μαρία Παπαδημητρίου.

Το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές όπως η ίδια ανακοίνωσε θα είναι «Κασσάνδρα Μπροστά», καθώς όπως είπε Κασσάνδρα χρειάζεται νέα αυτοδιοικητική αντίληψη και αποτελεσματικές κινήσεις σε συνεργασία με την Αθήνα, την Π.Κ.Μ και την Ε.Ε , για να ωθήσει μπροστά, σοβαρά, τεχνοκρατικά και προμελετημένα τα εξής πεδία:

- Καθημερινότητα
- Υποδομές
- Επενδύσεις
-Τουρισμός
-Πρωτογενής τομέας
-Αθλητισμός
-Πολιτισμός
- Κοινωνική Αλληλεγγύη
- Εθελοντισμός

«Όλα αυτά τα χρόνια διαπιστώνω και εγώ αλλά και χιλιάδες ακόμα Κασσανδρινοί ότι η Κασσάνδρα χρειάζεται σοβαρή ανάπτυξη, σύγχρονη αυτοδιοικητική αντίληψη, οικονομικές και διοικητικές μεταρρυθμίσεις. Η Κασσάνδρα χρειάζεται επίσης αξιοποίηση της τεχνολογίας , της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της συνδεσιμότητας της με την Αθήνα και την Ευρώπη για να αναμετρηθεί με άλλους Ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς αλλά και με τα Ελληνικά νησιά και να προχωρήσει μπροστά. Αλλά και για να ξαναδημιουργήσει δυνατή την Πρωτεύουσα (Κασσάνδρεια) και αναπτυγμένα χωριά που θα της δώσουν στο σύγχρονο χάρτη της Αυτοδιοίκησης και του Τουρισμού τη θέση που της αξίζει», αναφέρει στη δήλωσή της η κ Παπαδημητρίου.

ZENITH