Skip to main content

Καταπλακώθηκε από πλάτανο 64χρονος στα Τρίκαλα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 64χρονος κάτοικος των Τρικάλων, ο οποίος μετέβη σε δασική περιοχή του Μουργκανίου για να κόψει ξερά δένδρα, αλλά καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο κορμό πλάτανου.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 64χρονος κάτοικος των Τρικάλων, ο οποίος μετέβη σε δασική περιοχή του Μουργκανίου για να κόψει ξερά δένδρα, αλλά καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο κορμό πλάτανου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
 
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου στην αγροτική περιοχή  «Μπούργκια» του Μουργκανίου Τρικάλων. Ο άτυχος Ιωάννης Πολύζος είχε μεταβεί στην περιοχή με ένα φίλο του για να κόψουν δένδρα τα οποία και θα αποθήκευαν για να τα χρησιμοποιήσουν τον επόμενο χειμώνα για τη θέρμανσή τους.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας μεγάλος κορμός καταπλάκωσε τον 64χρονο, χωρίς ο φίλος του να μπορεί να κάνει κάτι για να τον απομακρύνει. Τελικά, με τη συνδρομή κατοίκων της περιοχής, τους οποίους ειδοποίησε με το κινητό του τηλέφωνο, ο κορμός απομακρύνθηκε και ανασύρθηκε ο 64χρονος ο οποίος με αγροτικό αυτοκίνητο διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ZENITH