Skip to main content

Κεραυνοβολήθηκε 12χρονος από 25.000 volt στη Λάρισα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα ένας 12χρονος Λαρισαίος ο οποίος κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα τάσης 25.000 volt ενώ είχε ανέβει σε βαγόνι του ΟΣΕ για να κάνε
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα ένας 12χρονος Λαρισαίος ο οποίος κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα τάσης 25.000 volt ενώ είχε ανέβει σε βαγόνι του ΟΣΕ για να κάνει γκράφιτι.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στις 7.30 χθες το απόγευμα στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στο Μεζούρλο Λάρισας. Ο πιτσιρικάς ανέβηκε στο σταθμευμένο βαγόνι με ένα σπρέι στα χέρια για να κάνει σχέδια γκράφιτι στην οροφή του βαγονιού. Ωστόσο, δεν πρόσεχε τα καλώδια της γραμμής ηλεκτροκίνησης, που βρισκόταν πάνω από το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να τα αγγίζει και να χτυπηθεί από το ρεύμα. Μόλις άγγιξε τα καλώδια ο 12χρονος εκτινάχθηκε στο έδαφος όπου και παρέμεινε αναίσθητος.

Μάρτυρες του συμβάντος έγιναν φίλοι του που ειδοποίησαν τους γονείς και εκείνοι με τη σειρά τους το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παίδων. Η διακομιδή ολοκληρώθηκε αργά τη νύχτα ενώ έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί η Α.Δ. Λάρισας.

ZENITH