Skip to main content

Κινητοποιούνται οι Θεσσαλοί έμποροι για το ασφαλιστικό

Κινητοποιήσεις με αφορμή το ασφαλιστικό ενόψει της επικείμενης πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 29 Ιουνίου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας.
Κινητοποιήσεις με αφορμή το ασφαλιστικό ενόψει της επικείμενης πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 29 Ιουνίου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Νίκο Τζίκα, ο εμπορικός κόσμος όλης της χώρας πλήττεται άμεσα αλλά και έμμεσα από τις δραματικές αλλαγές που επέρχονται είτε στις εργασιακές σχέσεις είτε στο ασφαλιστικό.

Όπως αποφασίστηκε χθες, κινητοποιήσεις θα υπάρξουν εκ μέρους των εμπόρων σε όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας την προσεχή Τρίτη 29 Ιουνίου, ενώ την προηγούμενη μέρα συνεδριάζουν στην πρωτεύουσα τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ, οπότε ίσως υπάρξει μαζικότερη συμμετοχή στην απεργία της 29ης Ιουνίου. Σε διαφορετική περίπτωση, οι έμποροι της Λάρισας το πρωί της Τρίτης θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΟΑΕΕ της πόλης, συμβολική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και έκτακτη συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσουν τις επιπτώσεις του ασφαλιστικού στον εμπορικό κόσμο.

ZENITH