Skip to main content

Με γεμάτο «Παλατάκι» και ψυχολογία ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα το πρωτάθλημα βόλεϊ, με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα το πρωτάθλημα της volleyleague ΟΠΑΠ, με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία του. Με κεκτημένη ταχύτητα από την σπουδαία πρόκριση στους τελικούς και ανεβασμένη ψυχολογία η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό στις 20:00 στο «PAOK Sports Arena» για τον πρώτο τελικό των πλέι οφ (Γεωργουλέας-Γεωργιάδης, Novasports 3).

Ο Δικέφαλος στοχεύει σε ένα θετικό ξεκίνημα, εκμεταλλευόμενος την έδρα του, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και να αποκτήσει το ψυχολογικό προβάδισμα.

Ο ΠΑΟΚ ήδη ζει ιστορικές στιγμές, καθώς μετά το πρώτο του τρόπαιο (την κατάκτηση του Κυπέλλου) είναι διψασμένος για το νταμπλ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται  σήμερα το πρωί με τον Γιάννη Καλμαζίδη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο έμπειρος στους τελικούς με τα 26 τρόπαια να το αποδεικνύουν. Μάλιστα από τη σεζόν 1990-91 έχει συμμετάσχει σε 17 τελικούς πλέι οφ και στο διάστημα αυτό έχει πάρει 14 τρόπαια (συμπεριλαμβανομένου και του πρωταθλήματος του 1994 που δεν έγιναν πλέι οφ).

Ο Δικέφαλος έφτασε στους τελικούς με δυσκολία και πέντε αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό (3-2 νίκες), ενώ ο Ολυμπιακός επικράτησε του Φοίνικα Σύρου με 3-1 νίκες.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν έχουν συναντηθεί δύο φορές για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μία στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος με 2-3 τον ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena» για να ακολουθήσει η μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στου Ρέντη με 2-3 και φυσικά η τεράστια επιτυχία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ο Δικέφαλος πανηγύρισε νίκη με 3-1 μέσα στη Σύρο και κατέκτησε τον τίτλο.

Σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης

Σύμφωνα με το Metrosport.gr, για σήμερα το πρωί είναι η προγραμματισμένη και η σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Αστυνομίας και των εκπροσώπων των δύο συλλόγων για τα μέτρα τάξης ασφαλείας του σημερινού αγώνα.

Φεύγουν τα εισιτήρια

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζει μαζί με την ομάδα μοναδικές στιγμές. Οι φίλοι του ¨Δικεφάλου” έχουν στηρίξει απίστευτα την τεράστια προσπάθεια της ομάδας τους κάτι που αναμένεται να κάνουν και σήμερα. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο με τις πωλήσεις των εισιτηρίων να συνεχίζονται με αυξητικούς ρυθμούς στα δύο σημεία πώλησης τόσο από την Πλατεία Αριστοτέλους όσο και στο το PAOKSportsArenaκαι άπαντες φιλοδοξούν η προσέλευση του κόσμου να είναι σήμερα ακόμα μεγαλύτερη και από αυτή στο πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό που έσπασε κάθε ρεκόρ σε αγώνα πρωταθλήματος.

ZENITH