Skip to main content

Με σούπερ Τζίμα ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε με 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας (vid)

Ο στράικερ που μάλιστα ακόμη δεν τα έχει «κλείσει» τα 17 του χρόνια βρήκε δις δίχτυα και σημείωσε τα πρώτα του γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στην κορυφή του Βορείου Ομίλου της Super League 2 «επέστρεψε» ο ΠΑΟΚ Β', μετά το σημερινό (26/11) 2-0 που επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Στέφανος Τζίμας, καθώς ο 17χρονος στράικερ που μάλιστα ακόμη δεν τα έχει «κλείσει» (είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 2006) βρήκε δις δίχτυα και σημείωσε τα πρώτα του γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το πρώτο ημίωρο δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 13' με τον Κοζορώνη και στο 21' με τον Αθανασιάδη.

Οι γηπεδούχοι όμως ήταν εκείνοι που απώλεσαν την πρώτη «καθαρή» φάση του ματς, όταν στο 38' ο Πανίδης σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο Γκέκας απέκρουσε και ο Γρόσδης που πήρε το «ριμπάουντ» έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 42' «φλέρταραν» ξανά με το γκολ αλλά ο πλασέ του Σπυράκου πέρασε κοντά από την αντίπαλη εστία, ενώ η επόμενη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν στο 68' με τους Μπράντονιτς, Τζίμα.

Μέχρι που ο... τελευταίος πήρε το «όπλο» του και με δύο του τέρματα, χάρισε τη νίκη στον «Δικέφαλο του Βορρά». Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 70' μετά από κάθετη του Σμυρλή και ωραίο πλασέ, ενώ στο 74' βρέθηκε σε θέση βολής ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια του Μπράντονιτς και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και παράλληλα διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ Β': Μπαλωμένος, Τασιούρας, Γιαξής, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (81′ Νινούα), Μπράντονιτς (90+3′ Δαρέλας), Σπυράκος (66′ Σμυρλής), Μελετίδης (46′ Χατζηστραβός), Πανίδης (66′ Τζίμας).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Δημόπουλος, Αναστόπουλος, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Ριέρα (77′ Μπάλλας), Βερνάρδος, Τσβετάνοφ, Αθανασιάδης (77′ Γιάκος).

 

ZENITH