Skip to main content

Μεγάλη συμμετοχή στη σύσκεψη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Όλοι οι πρόεδροι και στελέχη των ΝΟΔΕ από Μακεδονία και Θράκη στη σύσκεψη που γίνεται στη Διοικούσα Επιτροπή με πρωτοβουλία του γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκου.
του Τάσου Τασιούλα
 
Μεγάλη ανταπόκριση από το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ έχει η πρωτοβουλία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκου, για την αναδιοργάνωση και ουσιαστικά την επανεκκίνηση του κόμματος.
 
Χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή στη σημερινή συνάντηση, στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, όπου ο κ. Παπαμιμίκος, ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Δημήτρης Μαραβέλιας, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Μηνάς Σαμαντζίδης και ο γραμματέας Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας, Νίκος Φώτος, συσκέφθηκαν με προέδρους και στελέχη των ΝΟΔΕ της ΝΔ σε Μακεδονία και Θράκη.
 
Η σημερινή σύσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο ενός κύκλου συναντήσεων, που βρίσκεται σε εξέλιξη, με διαρκείς περιοδείες του κ. Παπαμιμίκου, με στόχο να δώσει νέα πνοή στη ΝΔ μετεκλογικά και να εκπέμψει το μήνυμα πως η παράταξη βρίσκεται σε εγρήγορση, αλλά και ότι ο μηχανισμός της εργάζεται με το βλέμμα στην επόμενη μέρα. Σε μια πορεία ενίσχυσης του διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες. Ενός διαλόγου, που αφορά τόσο στην αναγνώριση λαθών και παραλείψεων του παρελθόντος, όσο και στη διαμόρφωση των προτάσεων και των εναλλακτικών επιλογών της χώρας για το μέλλον, όπως λένε στη ΝΔ.
 
Εξάλλου, όπως έγραψε η Voria.gr, ο κ. Παπαμιμίκος έχει φροντίσει να στείλει ερωτηματολόγιο με πολύ συγκεκριμένη στόχευση. Τα στελέχη της ΝΔ καταθέτουν τις απόψεις τους για τις όποιες δυσλειτουργίες του κόμματος, αλλά και τις προτάσεις τους για τη νέα περίοδο που θέλει να εγκαινιάσει η ηγεσία του κόμματος στις σχέσεις της με την κοινωνία.
 

ZENITH