Skip to main content

ΜέΡΑ25 για ανεξαρτητοποίηση Μπακαδήμα: Επέλεξε να απέχει από τις μάχες, όλοι κρίνονται

«Η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Όλες και όλοι κρίνονται», σχολιάζει μεταξύ άλλων το ΜέΡΑ25.

Σχόλιο για την ανεξαρτητοποίηση από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ25 της βουλευτή Πειραιά Φωτεινή Μπακαδήμα πραγματοποίησε το κόμμα που ηγείται το Γιάνης Βαρουφάκης.

«Την ώρα που το ΜέΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Όλες και όλοι κρίνονται», σημείωσε χαρακτηριστικά το ΜέΡΑ25.

Υπενθυμίζεται ότι η Φωτεινή Μπακαδήμα απέστειλε επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ25. Ήταν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλλεγγύης του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του 2019.

Η κ. Μπακαδήμα είναι η τρίτη βουλευτής, που αποχωρεί από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη μετά την Κωνσταντίνα Αδάμου και Αγγελική Αδαμοπούλου οπότε πλέον το ΜέΡα25 αριθμεί έξι βουλευτές.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, μια Κοινοβουλευτική Ομάδα διαλύεται εφόσον θα έχει λιγότερους από πέντε βουλευτές.

ZENITH