Skip to main content

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και παροδικές βροχές

Αλλάζει από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες το σκηνικό του καιρού, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και σποραδικές βροχές αλλά και καταιγίδες.
Αλλάζει  από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες το σκηνικό του καιρού, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και σποραδικές βροχές αλλά και καταιγίδες. 
 
Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι- βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  
 
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από  την ανατολική Μακεδονία και Θράκη όπου θα έχουμε νεφώσεις με σποραδικές βροχές, κατά κανόνα ασθενείς και, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές η καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
 
Η θερμοκρασία θα είναι από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στην Αττική επίσης θα κυριαρχήσουν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι- βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 

ZENITH