Skip to main content

Νομική εκπρόσωπος Μανωλιούδη: Απρόκλητη η επίθεση στον ποδοσφαιριστή

Στη διάψευση ότι ο καβγάς όπου ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β ξυλοκοπήθηκε άγρια οφείλεται σε μια γυναίκα προχώρησε η νομικός Όλγα Χειμωνίδου.

Διαψεύδει η νομική εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Β Γιάννη Μανωλιούδη που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ότι τοι επεισόδιο έγινε για μια κοπέλα, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για απρόκλητη επίθεση.

Η Όλγα Χειμωνίδου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό City of Primo επισήμανε ότί «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και ο Γιάννης, ο οποίος είναι όπως ξέρετε επαγγελματίας παίκτης του ΠΑΟΚ. Οι προθέσεις του συμβάντος δεν είναι ξεκάθαρες, πάντως δεν προκύπτει από την δικογραφία ότι έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Τι εννοείται, υπήρξε τέτοια αναφορά;

Έχουν ειπωθεί διάφορα, μεταξύ των οποίων και αυτό ανεύθυνα. Δεν ήταν ένας απλός καβγάς. Υπήρχε δηλαδή μένος και αυτό φαίνεται και από την κατάσταση των δύο θυμάτων και ιδιαιτέρως από του κ. Μανωλιούδη. Η κατάσταση του απέχει από το να χαρακτηριστεί ως ελαφρύς τραυματισμός.

Λέτε δηλαδή ότι ήταν κάτι περισσότερο από μια παρεξήγηση, μια φασαρία μεταξύ νεαρών;

Έτσι είναι. Και πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω από τις κάμερες του χώρου, τα στελέχη της ασφάλειας, του λιμενικού, έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει η σύμπραξη άλλων δύο ατόμων που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Το λιμενικό είναι αποκλειστικά αρμόδιο λόγω του γεγονότος πως το συμβάν πραγματοποιήθηκε σε αυτόν τον χώρο;

Έως τώρα δεν έχει εμπλακεί η αστυνομία. Είναι το λιμενικό.

Υπάρχουν δύο συλλήψεις. Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα;

Έχει αναβληθεί η υπόθεση για να συζητηθεί στο αυτόφωρο στις 14 Νοεμβρίου.

Το παιδί πως είναι, τι λέει για όλα αυτά;

Το παιδί είναι σοκαρισμένο, έχει υποστεί βαριές κακώσεις στο πρόσωπο, κάταγμα στο ζυγωματικό, εκχυμώσεις βαριάς μορφής, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε και πολύ μαζί του, λόγω της κατάστασης του. Έχει πάθει διάσειση, νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ακόμα. Ελπίζουμε να καλυτερέψει για να μπορέσουμε επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί του. Πάντως από τις πρώτες κουβέντες μας έχει πει ότι ήταν εντελώς απρόκλητη η επίθεση που δέχτηκαν.

Ότι προσπάθησε να προστατέψει κάποιον της παρέας του ισχύει;

Άρχισαν να χτυπάνε κάποιον της παρέας του που προπορευόταν και πήγε να τους χωρίσει, με αποτέλεσμα να φάει πολύ άσχημο ξύλο στην συνέχεια.

Οι έρευνες συνεχίζονται, θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις και τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα;

Η λογική και η ηθική μας επιβάλλει να υπάρξουν εξελίξεις στις έρευνες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και τις αρχές ώστε να κάνουν το έργο τους. Εμείς εννοείται θα πιέσουμε όσο μπορούμε να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι δράστες και θα λυθεί η υπόθεση.

ZENITH