Skip to main content

Ομαλή η κυκλοφορία σήμερα στα Τέμπη

Ομαλά εξελίσσεται από τις 12 το μεσημέρι η κυκλοφορία των οχημάτων στην κοιλάδα των Τεμπών, μετά το άνοιγμα του δρόμου με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών.
Ομαλά εξελίσσεται από τις 12 το μεσημέρι η κυκλοφορία των οχημάτων στην κοιλάδα των Τεμπών, μετά το άνοιγμα του δρόμου με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών. Σε όλο το μήκος του δρόμου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Μέχρι τη μία το μεσημέρι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στο ρεύμα προς Αθήνα ενώ στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, καταγραφόταν αυξημένη κίνηση και ουρές αλλά τα οχήματα κινούνταν με σταθερή ταχύτητα μέσα στην κοιλάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο δρόμος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι και τη Δευτέρα 12 Απριλίου, οπότε και θα ξανακλείσει για διάστημα 3-4 εβδομάδων, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του πρανούς στην κοιλάδα.

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων μέσα στην κοιλάδα των Τεμπών, όπως και η διάσχιση του δρόμου από πεζούς, από τον κόμβο Ομολίου έως και τον κόμβο Ιτέας-Αμπελακίων.

ZENITH