Skip to main content

«Πάγωσε» η κατασκευή του Περιφερειακού στο Βόλο

«Πάγωσαν» οι εργασίες κατασκευής του Περιφερειακού δρόμου στο Βόλο, καθώς οι εργαζόμενοι της αναδόχου εταιρίας ΜΕΛΚΑ προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας την εξόφληση των δεδουλευμένων τους.
«Πάγωσαν» οι εργασίες κατασκευής του Περιφερειακού δρόμου στο Βόλο, καθώς οι εργαζόμενοι της αναδόχου εταιρίας ΜΕΛΚΑ προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας την εξόφληση των δεδουλευμένων τους από την εταιρία.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους των 45 εργαζομένων, η ΜΕΛΚΑ οφείλει στον καθένα τους από 5.000 έως και 8.500 ευρώ, τα οποία καθυστερεί να καταβάλει επί μακρό χρονικό διάστημα.

 Μάλιστα, προσθέτουν ότι η εταιρία έχει αθετήσει τη συμφωνία που είχε γίνει με τους εργαζομένους για την τμηματική αποπληρωμή των οφειλών της. Τα προβλήματα πληρωμής του προσωπικού ξεκίνησαν τον Απρίλιου του 2009 και έκτοτε συνεχίζονται, ενώ έχει μειωθεί και το προσωπικό που εργαζόταν στο εργοτάξιο κατά περίπου 50%. Για το ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωση και η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

ZENITH