Skip to main content

Πανηγυρική ανατροπή και πρόκριση για Μπάγερν Μονάχου (video)

Σημειώνοντας πέντε (!!) γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στην επανάληψη η Μπάγερν Μονάχου πήρε την πρόκριση για τέταρτη σερί σεζόν στα ημιτελικά του Champions League.
Παρά το γεγονός πως είχε γνωρίσει την ήττα με 3-1 στην Πορτογαλία την προηγούμενη βδομάδα η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, επικρατώντας της Πόρτο με 6-1 στην «Αλιάνζ Αρίνα».
 
Οι Βαυαροί μπήκαν φουριόζοι στην αναμέτρηση, σημειώνοντας πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Τιάγκο Αλκάνταρα (14’), Μπόατενγκ (22’), Λεβαντόφσκι (27’, 40’) και Μίλερ (36’)! 
 
Το συγκρότημα του Τζούλεν Λοπετέγκι πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Μαρτίνεζ στο 73’, προτού δεχθεί άλλο ένα γκολ από τους γηπεδούχους με τον Τσάμπι Αλόνσο (88’).
 
Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90' ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Πόρτο, Ιβάν Μαρκάνο, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια (72' Ρόντε), Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Τιάγκο Αλκάνταρα (90' Ντάντε), Τόμας Μίλερ, Γκέτσε (86' Βάιζερ), Λεβαντόβσκι
 
ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Ντιέγκο Ρέγες (33' Ρικάρντο Περέιρα), Μάικον, Μαρκάνο, Μάρτινς Ίντι, Καζεμίρο, Έκτορ Ερέρα, Όλιβερ Τόρες, Κουαρέσμα (46' Ρούμπεν Νέβες), Μπραχιμί (67' Εβάντρο), Τζάκσον Μαρτίνες
 

ZENITH