Skip to main content

Παντοπωλείο για άπορους στο δήμο Βόλου

Σε φάση πλήρους υλοποίηση αναμένεται να εισέλθει από τον προσεχή Σεπτέμβριο ο σχεδιασμός του δήμου Βόλου για τη λειτουργία δημοτικού παντοπωλείου το οποίο θα διανέμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σ
Σε φάση πλήρους υλοποίηση αναμένεται να εισέλθει από τον προσεχή Σεπτέμβριο ο σχεδιασμός του δήμου Βόλου για τη λειτουργία δημοτικού παντοπωλείου το οποίο θα διανέμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορους πολίτες.

Ο πρόεδρος του ΔΟΥΚ, Γιάννης Γρηγορίου, αποκάλυψε ότι έχει ήδη γίνει η προεργασία για την εξεύρεση των κτιρίων που θα στεγάσουν το εγχείρημα. Πρόκειται για τρεις χώρους άνω των 100 τμ στο κέντρο της πόλης εκ των οποίων και θα επιλεγεί ο πλέον κατάλληλος για τη στέγαση του παντοπωλείου. Η λειτουργία του παντοπωλείου θα βασιστεί στα πρότυπα άλλων δήμων, που έχουν προχωρήσει σε αντίστοιχες κινήσεις.

Στους άπορους θα διανέμονται τρόφιμα, κυρίως σε κονσέρβες, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης. Οι δικαιούχοι θα είναι όλοι όσοι απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Βόλου και λαμβάνουν τα οικονομικά βοηθήματα  Χριστουγέννων και Πάσχα αλλά και όσοι λαμβάνουν το ειδικό επίδομα από τη Διεύθυνση Πρόνοιας της νομαρχίας Μαγνησίας.

ZENITH