Skip to main content

Παραιτήσεις για τον Καλλικράτη στο δήμο Νέσσωνος

Την παραίτησή τους υπέβαλαν χθες όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Νέσσωνος, στο νομό Λάρισας, αντιδρώντας στην απόφαση του υπουργείο Εσωτερικών να δώσει την έδρα του νέου δήμου Τεμπών στ
Την παραίτησή τους υπέβαλαν χθες όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Νέσσωνος, στο νομό Λάρισας, αντιδρώντας στην απόφαση του υπουργείο Εσωτερικών να δώσει την έδρα του νέου δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι.

Η απόφαση των δημοτικών συμβούλων ήταν ομόφωνη, ενώ σήμερα ο δήμαρχος της περιοχής, Νίκος Γερογιάννης, θα μεταβεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου και θα παραδώσει τα κλειδιά του δημαρχείου στη γγ, Καλλιόπη Γερακούδη. Όπως ανακοινώθηκε μετά τη χθεσινοβραδινή, εκρηκτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νέσσωνος, θα ακολουθήσουν επαφές με όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό Λάρισας από τους οποίους και θα απαιτηθεί να πάρουν ξεκάθαρη θέση επί του αιτήματος του δήμου να μεταφερθεί η έδρα του δήμου Τεμπών στο Συκούριο.

Μάλιστα, οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο κατάθεσης των αστυνομικών ταυτοτήτων των κατοίκων της περιοχής και της αποχής τους από τις εκλογές της 15ης Νοεμβρίου.

ZENITH