Skip to main content

Περισσότεροι από 800 άνεργοι στο εκπτωτικό πρόγραμμα στη Λάρισα

Μεγάλη απήχηση συνάντησε το ειδικό πρόγραμμα που υλοποιεί η νομαρχία Λάρισας σε συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής για τη στήριξη των ανέργων με εκπτώσεις σε είδη σούπερ μάρκετ, αρτοποιείου και ε
Μεγάλη απήχηση έχει στην κοινωνία της Λάρισας το ειδικό πρόγραμμα που υλοποιεί η νομαρχία Λάρισας σε συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής για τη στήριξη των ανέργων με εκπτώσεις σε είδη σούπερ μάρκετ, αρτοποιείου και εισιτήρια λεωφορείων.

Μέσα στις τέσσερις πρώτες ημέρες υλοποίησης του Προγράμματος, την Εκπτωτική Κάρτα Ανέργου εξέδωσαν περισσότερα από 800 άτομα και η προσέλευση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Το γεγονός καταδεικνύει μεταξύ άλλων και το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στο νομό Λάρισας, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα, αλλά και το επιβεβλημένο  ανάλογων πρωτοβουλιών για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Το ζήτημα απασχόλησε και την τελευταία συνεδρίαση της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας με τον αντιπρόεδρό του, Θανάση Βάιο, να επαναλαμβάνει το αίτημα περί καταβολής του επιδόματος ανεργίας για ολόκληρο το διάστημα που κάποιο άτομο δε μπορεί να βρει δουλειά.

ZENITH