Skip to main content

Πληρώνονται οι εργαζόμενοι στον Περιφερειακό του Βόλου

Με κονδύλια της νομαρχίας Μαγνησίας θα πληρωθεί μέρος των οφειλών των εργαζομένων στο εργοτάξιο του Περιφερειακού δρόμου του Βόλου.
Με κονδύλια της νομαρχίας Μαγνησίας θα πληρωθεί μέρος των οφειλών των εργαζομένων στο εργοτάξιο του Περιφερειακού δρόμου του Βόλου. Η νομαρχιακή αρχή αποφάσισε να καταβάλει άμεσα στην εργολήπτρια εταιρία ποσό 163.000 ευρώ που της οφειλόταν για την κατασκευή του οδικού έργου Χανιά-Κισσός.

Ωστόσο, βασικός όρος της πληρωμής είναι τα χρήματα να διοχετευθούν απευθείας στους εργαζομένους του Περιφερειακού, ώστε η κατασκευή του έργου να συνεχιστεί απρόσκοπτα. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας την άμεση εξόφλησή τους για τους τελευταίους τρεις μήνες εργασίας.

Με τις 163.000 ευρώ εκτιμάται ότι θα καλυφθεί μέρος των οφειλών της εργολήπτριας εταιρίας προς τους εργαζομένους και θα διακοπεί η επίσχεση εργασίας τους. Ο στόχος που θέτει η νομαρχία Μαγνησίας είναι οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στο εργοτάξιο από την ερχόμενη Δευτέρα.

ZENITH