Skip to main content

Προπονήθηκε μόνος του ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο συνέχισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία

Χωρίς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα πλησιάζει και ο εορτάζων Γιώργος Γεωργιάδης άρχισε να δουλεύει στην τακτική προσέγγιση της δύσκολης αναμέτρησης με την ομάδα της Ηπείρου που στοχεύει στην είσοδό της στα Play Offs. Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, λοιπόν, οι παίκτες του Δικεφάλου επικεντρώθηκαν στις ομαδικές κινήσεις που ο Έλληνας τεχνικός θέλει να πραγματοποιήσουν την Κυριακή στην Τούμπα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Με ασκήσεις ανασταλτικής λειτουργίας και κυκλοφορίας της μπάλας απέναντι σε οργανωμένη άμυνα και μίνι δίτερμα στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, λοιπόν, ο Γεωργιάδης άρχισε να επεξεργάζεται τα πλάνα του για τον αγώνα. Σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης , ο οποίος συνέχισε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο έμπειρος επιθετικός στοχεύει να είναι έτοιμος για τα Play Offs. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατο. Η προπόνηση της Παρασκευής (24.04) είναι προγραμματισμένη στις 15:00 και θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

ZENITH