Skip to main content

Πρωτοβουλία ανοίγματος των Τεμπών για τους φιλάθλους του Άρη

Πρωτοβουλία Μαγκριώτη για το άνοιγμα της κοιλάδας των Τεμπών, ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των 23.500 φιλάθλων του Άρη που θα μεταβούν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πρωτοβουλία για το άνοιγμα της κοιλάδας των Τεμπών, ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των 23.500 φιλάθλων του Άρη που θα μεταβούν στην Αθήνα, για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού, ανέλαβε ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης.

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του κ. Μαγκριώτη, γίνονται προσπάθειες προκειμένου ο δρόμος να δοθεί στην κυκλοφορία, προσωρινά, για τις συγκεκριμένες δύο ημέρες και να μην ταλαιπωρηθεί ο φίλαθλος κόσμος της Θεσσαλονίκης, που θα ταξιδέψει προς την Αθήνα. Στην ίδια κατεύθυνση, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», Ειρήνη Ζαβρίδου, δήλωσε το πρωί ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τα συνεργεία που εργάζονται στα πρανή των Τεμπών, ώστε να καταστεί δυνατό το άνοιγμα της κοιλάδας για τις 23 και 24 Απριλίου.

Η ίδια πρόσθεσε ότι σε μεγάλο βαθμό το όλο εγχείρημα θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το επόμενο διάστημα.

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί επίσημο αίτημα από την πολιτεία για το άνοιγμα της κοιλάδας, παρά μόνο από τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και τους φιλάθλους της ομάδας.

ZENITH