Skip to main content

Προχωρά η μελέτη για τον εμπορευματικό κόμβο Τρικάλων

Η πρώτη φάση της μελέτης κατασκευής του εμπορευματικού κόμβου (Εμπορευματικού Σταθμού Αυτοκινήτων) των Τρικάλων παρουσιάσθηκε χθες το βράδυ σε ειδική εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο της π
Η πρώτη φάση της μελέτης κατασκευής του εμπορευματικού κόμβου (Εμπορευματικού Σταθμού Αυτοκινήτων) των Τρικάλων παρουσιάσθηκε χθες το βράδυ σε ειδική εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο της πόλης.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που παρουσίασε ο ο κ. Γιαννάτος, διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων η οποία έχει αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης, ο εμπορευματικός κόμβος μπορεί να κατασκευαστεί στην περιφερειακή οδό της πόλης. Οι επικρατέστερες θέσεις για τη φιλοξενία του είναι πλησίον του Μεγαλοχωρίου αλλά και στο Φλαμουλάκι.

Το εμπορευματικό κέντρο σχεδιάζεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά προς το εκθεσιακό κέντρο που φιλοδοξεί να κατασκευάσει στην περιοχή το Επιμελητήριο Τρικάλων. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αναλύθηκε το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την κατασκευή των εμπορευματικών κόμβων του είδους αλλά και οι δυνατότητες υλοποίησης του εγχειρήματος με την αξιοποίηση χρηματοδοτικών και άλλων εργαλείων. Η μελέτη χρηματοδοτείται από το Επιμελητήριο και τη Δημοτική Εταιρεία «Αστική Ανάπτυξη Τρικάλων».

ZENITH